Nehľadaj krásu, tá srdce nemá. Hľadaj srdce, krása sa dostaví sama.

Zaujímavé recepty z internetu

RECEPT NA CHUTNÉ KURACIE SOTÉ NA CESNAKU: INGREDIENCIE: 650 g kuracích pŕs 3 polievkové lyžice oleja 2 polievkové lyžice masla 1 malá cibuľa 1,5 polievkovej lyžice hladkej múky 1 polievková lyžica paradajkového pretlaku 1 pohár mlieka 1 pohár vývaru 1 čajová lyžica sušeného cesnaku NA PRÍLOHU Ryža 1,5 polievkové lyžice oleja 2 polievkové lyžice nakrájanej cibule 1 cuketa 1 žltá paprika Soľ Čierne korenie Sušený cesnak podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY: Kuracie prsia umyte, osušte a nakrájajte na tenké prúžky. Na panvici rozohrejte olej a pridajte kuracie mäso. Rýchlo ho orestujte. Osolte a okoreňte mäso, potom ho restujte dozlatista. Mäso odložte bokom a pripravte omáčku. Na panvici roztopíte maslo, pridáte nadrobno nakrájanú cibuľu a restujte do sklovita. Pridajte hladkú múku a dôkladne premiešajte. Pridajte paradajkový pretlak a miešajte. Nalejte mlieko a vývar, miešajte do hladka. Dochutíte sušeným cesnakom a pridajte kuracie kúsky. Povaríte 5 minút. Uvarite ryžu podľa návodu a pridajte k nej nakrájanú cibuľu. Cuketu a papriku nakrájajte na malé kúsky a osmažte 5 minút na panvici. K cukete a paprike pridajte uvarenú ryžu. Podávajte! Dobrú chuť! VIDEO RECEPT:********************* ****************************************************FANTASTICKÝ KAPUSTOVÝ ŠALÁT: ****************TOTO JE VITAMÍNOVÁ BOMBA NA CHUDNUTIE! Fantastický kapustový šalát:***************** Toto je vitamínová bomba na chudnutie! Email4 Hľadáte zdravú a chutnú alternatívu k bežným jedlám? Tento kapustový šalát je nielen vynikajúci, ale aj plný vitamínov. Ideálny pre tých, ktorí sa snažia schudnúť alebo jednoducho žiť zdravšie. Recept je jednoduchý a rýchly, takže ho zvládne každý. RECEPT NA KAPUSTOVÝ ŠALÁT NA CHUDNUTIE: INGREDIENCIE: 400 g hlávkovej kapusty 100 g zeleného jablka 1 šalátová uhorka Nasekaný kôpor 3-4 PL hustého bieleho jogurtu Soľ a korenie podľa chuti 1 PL citrónovej šťavy Sterilizovaná kukurica Pár kvapiek olivového oleja KAPUSTOVÝ ŠALÁT – POSTUP PRÍPRAVY: Kapustu a uhorku nakrájame na tenké pásiky a dáme do misy. Jablko olúpeme, nakrájame na pásiky a polejeme citrónovou šťavou. Pridáme do misy kôpor, osolíme a okoreníme. Pridáme jogurt a kukuricu. Všetko dôkladne premiešame. VIDEO RECEPT: iframe class="BLOG_video_class" allowfullscreen="" youtube-src-id="gxuEUlR7KAo" width="320" height="266" src="https://www.youtube.com/embed/gxuEUlR7KAo">*****RECEPT NA JEMNÉ KURACIE MÄSKO V OMÁČKE: INGREDIENCIE: 500 g kuracích pŕs 20 ml olivového oleja soľ čierne korenie červenú papriku podľa chuti 3 vajcia 250 g kyslej smotany bazalka 150 g tvrdého syra 1 paradajka Bylinky podľa chuti (voliteľné) JEMNÉ KURACIE MÄSKO V OMÁČKE – POSTUP PRÍPRAVY: Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Mäso vložíme do misy, polejeme olivovým olejom, posypeme koreninami a soľou. Môžeme pridať aj bylinky alebo ďalšie koreniny podľa chuti. Potom všetko dobre premiešame. Do inej misy si rozklepneme vajcia, pridáme smotanu, bazalku a pridáme ešte syr, ktorý sme si nastrúhali na hrubom strúhadle. Vložime do misky s mäsom. Zapekaciu misu vymastíme olejom a zmes nalejeme do nej. Uhladíme lyžicou. Navrch ešte naukladáme kolieska paradajky. Dáme piecť do predhriatej rúry pri 180 °C na približne 40 minút. **************Takto by sa dalo pripraviť aj ratatuj s panenkou.recept na cestoviny***************************************RECEPT NA NAJLEPŠÍ SLÁVNOSTNÝ ŠALÁT S KURACÍM MÄSOM A VAJÍČKOM: INGREDIENCIE: Kuracie prsia (asi 500g) 4 vajíčka 1 veľká uhorka 3 zelené cibule 1 cibuľa 100 g tvrdého syra 3-4 lyžice majonézy alebo jogurtu Soľ, korenie ocot, soľ a cukor na marinádu POSTUP PRÍPRAVY: Cibuľu nakrájame na tenké plátky a vložíme ju do misky. Pripravíme si marinádu z 2 polievkových lyžíc cukru, pol lyžičky soli a 3 lyžíc octu. Marinádu zmiešame s cibuľou a necháme odstáť aspoň 40 minút. Z uhorky odstránime konce a nakrájame na malé kúsky a vložíme do misy na šalát. Kuracie mäso uvaríme a nakrájame na malé kúsky. Vložíme k uhorke. Uvarené vajíčka nakrájame na kocky a pridáme do šalátu. Syr nastrúhame a zelenú cibuľku nakrájame na malé kúsky a pridáme k šalátu. Nakladanú cibuľu scedíme a tiež pridáme k šalátu. Všetky ingrediencie zmiešame v miske a ochutíme majonézou alebo jogurtom, soľou a korením. Šalát necháme v chladničke aspoň 30 minút pred podávaním.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára